merk logomerk logo

Ieder van ons weet het: douchen ontspant, douchen verfrist en het stromende water geeft een heel persoonlijk moment OFFLINE. De douchebommen van WALTZ7 maken van het douchen een belevenis door er wellness aan toe te voegen die voor iedereen toegankelijk is. De stoom van het warme water stijgt op, de etherische geur ontvouwt zich en een moment van ontspanning is geboren.

WALTZ7 is opgericht door de Zuid-Tiroolse Thomas Grüner en de Weense Thomas Schloß. Vrienden en beiden overtuigd van de noodzaak om het hectische dagelijkse leven te vertragen. Sinds 2013 hebben zij zich tot doel gesteld om – voor iedereen – gemakkelijk en goedkoop wellness binnen de eigen 4 muren te brengen. Omdat ieder mens gemiddeld één jaar van het leven in de badkamer doorbrengt: maak er een feel-good moment van!

WALTZ7 houdt van hun thuisstad Wenen met talloze plekken van plezier en cultuur in het hart van Europa. Producten van WALTZ7 worden ontwikkeld in deze stad met de hoogste levenskwaliteit en dragen de “Weense Wals” met alle lichtheid en levensvreugde diep in het hart.

Naar de website van Waltz7

meer lezen