merk logomerk logo

Dit verhaal begint in 2015 wanneer drie vrienden, parfumliefhebbers, besluiten het gekke avontuur van Onivo Cosmetics aan te gaan. Waarom? Om een nieuwe visie op geuren, nieuwe toepassingen en nieuwe trends met de wereld te delen. De wens om regelmatig van parfum te veranderen en het ongelimiteerde plezier van parfum voor iedereen toegankelijk te maken. Chic en vervaardigd in Frankrijk.

Ieders levensstijl verandert, de trend evolueert naar nomadisme, meer keuzes en verandering…
De parfumwereld evolueert en wordt meer democratisch. Onivo Cosmetics presenteert met trots UNIC. Ontdek een veelvoud aan geuren en het plezier van parfum…

UNIC eau de parfums
Wees Unic en ontdek eau de parfums met een reeks geuren van hoge kwaliteit, die kunnen worden aangepast aan wensen en stemmingen. Net als make-up! De kleine trendy flesjes zijn ideaal om mee te nemen op reis en een musthave in de handtas.

UNIC haarparfums
Wees Unic en verwen het haar met UNIC haarparfums. Deze haarparfums geven zachtheid en glans dankzij de erkende eigenschappen van zijdeproteïne. De trendy haarparfumflesjes zijn ideaal om overal mee naartoe te nemen. Een druk op de pomp om een wolk van microdruppeltjes af te geven en het haar geurt de hele dag door. Eenmaal gebruikt zijn haarparfums onmisbaar!

UNIC Naturals eau de parfums
Ontdek UNIC Naturals en de heerlijke geuren die de natuur te bieden heeft. De eau de parfums van UNIC Naturals zijn Cosmos Natural gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens Cosmos Standard: 100% vegan, 100% van natuurlijke oorsprong en 70% biologisch. De natuur heeft het allemaal… de natuur is UNIC!

Naar de website van Unic

meer lezen