merk logomerk logo

Seche® is wereldwijd een toonaangevend merk en wordt gebruikt door professionele nagelstylisten en vrouwen die hoge eisen stellen aan kwaliteit, techniek en een superieur resultaat voor de verzorging van natuurlijke nagels.

Seche Inc. werd in 1991 opgericht om de revolutionaire technologie van de Seche Vite Dry fast Top Coat te produceren. Vanaf het allereerste begin was het de bedoeling om dit innovatieve product aan professionele nagelstylisten aan te bieden. In de loop der jaren heeft Seche een compleet assortiment nagelverzorging ontwikkeld dat overal ter wereld bekend is. Het is zonder enige twijfel dat Seche vandaag de dag nog steeds een innovator en autoriteit is in de industrie van nagelproducten.

Seche Vite was de eerste gepatenteerde, ultraglossy, sneldrogende toplaag voor nagellak die de onderliggende nagellak veel sneller opdroogde en een duurzame beschermende laag creëerde. Seche Vite ontving de Amerikaanse octrooibescherming op 14 juli 1992 en is sindsdien de maatstaf voor professionals. De filosofie van Seche is om de beste en meest innovatieve nagelverzorgingsproducten te bieden aan degenen die kwaliteit waarderen tegen een redelijke prijs. Nog steeds, na meer dan 25 jaar, is Seche Vite de beste en meest geprezen toplaag voor nagellak ter wereld. Anderen kunnen imiteren, maar er is slechts één echte Seche Vite.

Nagelstylisten zweren bij Seche Vite!

Naar de website van Seche

meer lezen