merk logomerk logo

Londontown maakt duurzame, plantaardige nagellakken en producten voor huid- en nagelverzorging.

Het door vrouwen gerunde familiebedrijf in de Verenigde Staten heeft de missie om zorgvuldig samengestelde, gezonde alternatieven te bieden voor nagelverzorging, nagelkleur en huidverzorging. De producten zijn plantaardig, op onderzoek gebaseerd en beloven doeltreffendheid en kwaliteit zonder afbreuk te doen aan de huid, nagels of de gezondheid van onze planeet.

Londontown gelooft in schone formuleringen, met bewustzijn en zorg ontwikkeld. Londontown streeft naar beter, niet perfect: een mantra die focust op transparantie en om te blijven verbeteren. Duurzame, effectieve innovatie betekent dat wat er in de Londontown formules gaat net zo belangrijk is als wat er uit wordt gelaten.

Wat zit er wél in:
– Herstellende plantaardige ingrediënten zoals Londontown’s Florium Complex*
* Florium complex = botanische extracten + bloemoliën + vitaminen (• Koolzaadbloemolie > ultra-verzachtend + versterkend • Komkommerextract > voedingsrijk + Hydraterend • Knoflookextract > versterkend • Teunisbloemolie -> herstellend + aanvullend • Kamille-extract > kalmerend • Vitamine E > antioxidant + anti-vergeling)
– Verrijkt met natuurlijke actieve stoffen en mineralen zoals biotine, koper, glycolzuur, kaolienklei, probiotica, PHA’s, vitamine C, vitamine E en meer.
– Veilige synthetische stoffen wanneer deze een duurzamer of doeltreffender alternatief zijn voor hun natuurlijke tegenhangers.

En wat is er uit gelaten:
– Instabiele, irriterende extracten – omdat niet elk natuurlijk ingrediënt goed is, en ook niet elk synthetisch slecht.
– Bekende toxines zoals formaldehyde, tolueen, DBT, formaldehydehars, kamfer, TPHP, xyleen, ethyltosylamide/epoxyhars, nonylfenolethoxylaat, glycolether van serie E, MEHQ/HQ, methylisothiazolinone, bisfenol, ftalaten, parabenen en gluten.

Londontown’s luxueuze nagellakken, met de naam Lakur (spreek in het Engels uit als “lacquer”), hebben een gelachtige glans en zijn vloeiend aan te brengen. Lakur voorziet de nagels van een perfecte balans tussen sterkte en hydratatie. Lakur nagellak is een baanbrekende combinatie van high-impact kleur en gepatenteerde Kur®-verzorging (spreek in het Engels uit als “cure”) – het resultaat van een bewuste benadering die het beste van zuivere ingrediënten combineert met effectieve, professionele technologie.

Echte schoonheid zit van binnen, maar aan de buitenkant moet schoonheid net zo goed voelen als het er uit ziet. Londontown’s liefde voor het merk en input van gebruikers die kiezen voor schone, bewuste producten is wat de wereld vooruit helpt. Iedereen verdient het beste!

Naar de website van Londontown

meer lezen