merk logomerk logo

Geïnspireerd door een legende, bewezen door de wetenschap!

Het verhaal van Growth Bomb begint met een legende vol mysterie, eeuwen geleden, diep in de jungle van het Amazone-gebied – in een tijd waarin Yari, de maangodin, het geheim van het Yerba Maté-blad aan de inheemse bevolking Guarani schonk.

De Guarani, de oorspronkelijke bewaarders van het geheim, bereidden het Yerba Maté-blad als thee en ontdekten de krachtige geneeskrachtige eigenschappen. De bladeren met natuurlijke cafeïne zaten boordevol energie, vitamines en voedingsstoffen die een schat aan voordelen boden. De rijke voedingsstoffen zorgden voor superieure kracht, vitaliteit en verfrissing.

Door de mystici van de 16e eeuw is een lange weg afgelegd naar vandaag de dag. De krachtige gezondheidsvoordelen van Yerba Maté zijn herondekt en worden beter begrepen.

Growth Bomb heeft de legende uit de jungle meegenomen naar het laboratorium. Uit de Yerba Maté-bladeren is een krachtige formule gedistilleerd die rijk is aan antioxidanten en helemaal gericht op de vitaliteit van de hoofdhuid, bescherming tegen breuk en het verminderen van haaruitval. Growth Bomb is gemaakt van natuurlijke plantaardige ingrediënten die duurzaam zijn geproduceerd en ethisch verantwoord zijn geteeld. Growth Bomb zet zich in voor een zero-harm-beleid (gezond en veilig werken) en zorgt ervoor dat alle producten veganistisch vriendelijk zijn.

Het assortiment van Growth Bomb is gebaseerd op een holistische aanpak. Iedere fase van de haarverzorging is gericht op de algehele conditie, voeding en gezondheid van de hoofdhuid.

Growth Bomb, boordevol natuurlijke ingrediënten, is hét geheime wapen voor langer, sterker en voller haar.

Naar de website van Growth Bomb

meer lezen