merk logomerk logo

Carmex is lipverzorging uit de Verenigde Staten, gemaakt met de beste ingrediënten. De lippenbalsems hebben een cultstatus, zijn razend populair en een echt must-have!

Carmex is in de jaren ’30 van de vorige eeuw door Alfred Woelbring ontwikkeld met huis-tuin-en-keukenscheikunde. Door zelf langs apotheken te rijden en gratis potjes achter te laten, werden de producten binnen de kortste keren verkocht en begonnen bestellingen binnen te stromen. Mond-tot-mondreclame deed de rest.
Bijna een eeuw later wordt Carmex wereldwijd verkocht met een uniek assortiment lipverzorging.

Carmex is trots op deze geschiedenis en streeft ernaar om de traditie, ideeën en arbeidsethos, voort te zetten en in ere te houden.

Werkt Carmex vochtinbrengend?
Ja. Carmex lippenbalsem bevat een unieke mix van ingrediënten, waaronder natuurlijke vochtinbrengers zoals cacaoboter en lanoline. Deze en andere verzachtende stoffen zorgen voor lippen met een gezonde uitstraling doordat zij het vocht aanvullen en zo droge en gebarsten lippen voorkomen.

Wanneer Carmex gebruiken?
Carmex helpt droge, gebarsten lippen te verzachten, te hydrateren en te verzorgen. Breng Carmex door de dag heen zo vaak als nodig royaal en gelijkmatig aan.

Kan Carmex gebruikt worden voordat lippenstift wordt aangebracht?
Ja! Geadviseerd wordt om Carmex voor en na het aanbrengen van lippenstift te gebruiken om het vochtgehalte te handhaven en te herstellen. Bovendien is het makkelijker om de lippenstift aan te brengen en blijven de lippen zacht en soepel.

Waarom tintelen de lippen als Carmex wordt aangebracht?
Carmex bevat kamfer en menthol. Door deze ingrediënten heeft Carmex een verkoelend effect en helpt de balsem de irritatie van ruwe, gebarsten lippen te verzachten – voor een gezonde look die net zo goed voelt als eruit ziet.

Naar de website van Carmex

meer lezen