merk logomerk logo

Waken is “a new kid on the block” (geboren in 2019) en net als iedere nieuwkomer wil Waken opvallen in de menigte. Om een heel goede reden, natuurlijk.

Waken heeft zich een belangrijk doel gesteld: complete mondverzorging voor een mooie glimlach met producten die prioriteit geven aan zuiverheid boven kracht. Niet op één ding richten, maar samenwerken. Niet alleen maar bacteriën doden, maar voor de hele mond zorgen. Een balans vinden tussen wat goed is en waarbij de mond misschien wat hulp nodig heeft.

Waken is wakker en uit de startblokken om dit allemaal realiseren: effectieve mondverzorging, geschikt voor veganisten, 100% plantaardige smaken, alcoholvrij, duurzame verpakking en klimaatneutraal.
Waken wil een wereld van mondverzorging tot stand brengen die zowel mild als effectief is. Één die meer geeft om de planeet. Een mondverzorgingsproduct om trots op te zijn, omdat het bijdraagt aan een schoner milieu.

Waken is nog maar net begonnen, maar toegewijd en vastberaden in het maken van positieve veranderingen en het bouwen aan een wereld waar natuur, duurzaamheid en design een glimlach op het gezicht brengen.

Naar de website van Waken

meer lezen