merk logomerk logo

There is no Planet B.

The Humble Co. ontwikkelt betrouwbare gezondheids- en wellnessproducten, die milieuvriendelijk en sociaal verantwoord zijn, met een innovatieve twist.

The Humble Co. – het verhaal begon in Zweden

The Humble Co., opgericht in 2013, groeit over de hele wereld. De producten zijn vandaag verkrijgbaar in duizenden winkels en tandheelkundige klinieken. The Humble Co. is gevestigd in Zweden en leidt een kleine revolutie in mondverzorgingsproducten – van ontwerp en fabricage tot bescheidenheid.

The Humble Co. – ontwikkeld door tandartsen

Alle producten van The Humble Co. zijn bedacht, ontworpen en vervaardigd onder begeleiding en toezicht van tandartsen. Als tandartsen zijn zij van mening dat de producten eerst en vooral een op feiten gebaseerd voordeel moeten hebben en effectief moeten zijn. Daarom is veel tijd gestoken in het testen en verfijnen van alle producten om aan deze prioriteit te voldoen.

The Humble Co. – Scandinavisch design

Over de hele wereld wordt Scandinavisch design bewonderd om haar eenvoud en efficiëntie. Deze efficiëntie heeft zich uitgebreid tot milieubewuste productie, distributie en nazorg. The Humble Co. is trots op haar Zweedse roots en invloed op het ontwerp en de ontwikkeling van haar producten.

The Humble Co. – de bescheiden visie

Als we het geluk hebben om in een welvarend deel van de wereld te worden geboren, zou het ieders plicht moeten zijn om voor de minder bedeelden te zorgen. Veel kinderen zullen nooit producten voor mondverzorging bezitten, natuurlijke hulpbronnen worden uitgeput en oceanen worden gevuld met gebruikte producten.

Kunnen productie en consumptie veranderd worden? Kunnen producten voor mondverzorging geboden worden aan degenen die dit het meest nodig hebben?
Het antwoord is ja!

The Humble Co. is opgericht om producten te maken die goed zijn voor de mens en goed voor de planeet. Bij de aanschaf van een “Humble” product gaat een bescheiden bedrag naar het financieren van projecten ten behoeve van kinderen in nood. De donaties worden beheerd door The Humble Smile Foundation, een non-profitorganisatie, die is geregistreerd in Zweden.

Doe mee. Maak een switch. Go Humble.

Naar de website van The Humble Co.

meer lezen