merk logomerk logo

Het merk Swiss-o-Par maakt deel uit van het Rufin Cosmetic concern te Hannover. Opgericht in 1960 door Otto Rumpfkeil. Aanvankelijk richtte de onderneming zich op haarverzorgingsproducten voor de professionele sector, maar in de jaren tachtig werd het merk Swiss-o-Par ook in de Duitse warenhuizen geïntroduceerd. Vanaf dat moment waren de specialistische haarverzorgingsproducten ook verkrijgbaar voor de consument.

Swiss O-Par is een professional op het gebied van haarverzorgingsproducten. Alle Swiss-o-Par-producten zijn afgestemd op de individuele behoeften van het haar. Of het nu normaal, fijn, vettig, droog, structureel beschadigd, broos of dof haar is: Swiss-o-Par biedt optimale verzorging voor elk haartype.

Naast shampoo heeft Rebro Cosmetics ook de wenkbrauw- en wimperverf van Swiss-o-Par in haar assortiment. Deze producten geven de ogen een stralende expressiviteit en elegantie, zonder mascara en zonder vervaging of vlekken. Zelfs tijdens het sporten en in het water blijft de kleur behouden.

Alle producten van Swiss O-Par zijn vervaardigd zonder siliconen.

Met Swiss O-Par – een toonbeeld van natuurlijke schoonheid en expressie – mooi in een oogwenk!

Naar de website van Swiss O-Par

meer lezen