merk logomerk logo

Soft & Gentle creëert al meer dan 40 jaar verzorgingsproducten voor vrouwen en staat bekend om de zachte formules en heerlijke geuren. Soft & Gentle is continu bezig met het ontwikkelen en innoveren om met haar deodoranten de ultieme huidvriendelijkheid te bereiken.

Soft & Gentle heeft voor verschillende doelgroepen deodoranten ontwikkeld, t.w.

– Een klassiek assortiment dat 24 uur per dag betrouwbare anti-transpiratie biedt en een ruime keuze aan mooie, licht geparfumeerde geuren heeft. Door in harmonie met het lichaam te werken, wordt de huid gehydrateerd, terwijl deze zelf fris en droog blijft. Speciaal ontwikkeld om geen wit sporen op kleding achter te laten.

– Een 0% aluminium assortiment dat natuurlijke plantenextracten bevat en effectief nare lichaamsgeur tegen gaat. Door gebruik te maken van plantenextracten, die als belangrijke eigenschap hebben om de poriën te laten samentrekken, wordt de uitscheiding van zweet verminderd. Salie is toegevoegd om de huid zacht te houden en eventuele geurtjes te neutraliseren. Doordat er geen aluminium gebruikt wordt, worden zweetklieren niet geblokkeerd en heeft de huid de kans om te ademen. De 0% aluminium is vrij van alcohol, getest op de meest gevoelige huid en geschikt voor het hele gezin.

Iedereen wil zich de hele dag fris en comfortabel voelen!

Naar de website van Soft & Gentle

meer lezen