merk logomerk logo

Voor de moderne romanticus…

Stap de betoverende wereld van Rose & Co. binnen en betreed een andere eeuw. Een tijdperk van romantiek en decadente luxe. Herontdek traditionele ontwerpen uit vervlogen tijden, die door Rose & Co. zijn overgoten met een modern, vintage vleugje.

Rose & Co. is een creatie van moeder en dochter. Zij hebben een liefdesrelatie met alles wat mooi, romantisch en vintage is. Met veel zorg hebben zij een Victoriaanse apotheek gerestaureerd. In dit pand aan Main Street 84 in Haworth was vroeger al een apotheek gevestigd, in de tijd dat de gezusters Brönte (auteurs van de wereldberoemde boeken Jane Eyre en Wuthering Heights) in het dorp woonden. De apotheek is in Victoriaanse glorie hersteld met antieke inrichting en glazen toonbanken. Een prachtig decor voor een collectie unieke bad- en lichaamsverzorgingsproducten.

Rose & Co. is een origineel Brits merk. Bij de vervaardiging van de producten wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en lokale ingrediënten. Veel van de producten zijn met de handgemaakt, volgens traditionele methodes.

Ontdek de stijlvolle creaties van Rose & Co:
Aantrekkelijk, elegant en iconisch!

Naar de website van Rose & Co

meer lezen