merk logomerk logo

Het Amerikaanse merk O’Keeffe’s is onderdeel van The Gorilla Glue Company en biedt diverse huidverzorgingsproducten die naast de intensieve verzorging voor de normale huid ook gegarandeerd goed werken voor de zeer droge en gebarsten (probleem-)huid. De producten zijn niet vet, ongeparfumeerd en hypoallergeen.

De oorsprong van deze producten ligt in de regio Californië-Oregon grens, bekend als het Klamath Basin. Bill O’Keeffe werkte als rancher en had door diabetes en zware arbeid veel last van zijn handen en voeten. Dochter Tara, apotheker van beroep, wilde dolgraag een product ontwikkelen dat hem van zijn pijnlijke, chronisch droge en gebarsten huid afhielp. Samen gingen ze de strijd aan door in haar keuken allerlei formules te creëren en te testen. Zo kwam de basisformule tot stand voor de huidige O’Keeffe’s Working Hands en O’Keeffe’s Working Feet.

O’Keeffe’s bouwt voort op deze succesformule en breidt haar assortiment uit met huid- en lipverzorgingsproducten. Producten die net zo hard werken als de gebruikers ervan!

Naar de website van O’Keeffe’s

meer lezen