merk logomerk logo

ODABAN® is de meest effectieve en zekere behandeling voor de bestrijding van overmatige transpiratie. Dankzij de producten van Odaban krijgen veel mensen, die last hebben van transpiratieproblemen, hun zelfvertrouwen weer volledig terug.

Odaban is ontstaan toen Jeff Bracey, als jonge farmaceut in het Verenigd Koninkrijk, een actrice hielp met een ernstig transpiratieprobleem. Na een hoop research en een proefperiode van 6 maanden ontwikkelde hij uiteindelijk een samenstelling die haar volledig van haar transpiratieprobleem afhielp.

Zweten dient om de lichaamstemperatuur te reguleren. Zweet verdampt op de huid en zorgt dat het bloed afkoelt, hierdoor wordt ook de temperatuur van alle organen gereguleerd. Met name bij inspanning of koorts zal het zweten functioneel toenemen.
De mens heeft ongeveer 2 miljoen zweetklieren. De meeste gelokaliseerd in de oksels, hoofd handpalmen en voeten. Deze zweetklieren produceren ongeveer een halve liter vocht per dag. Tijdens hoge temperaturen kan deze afscheiding wel verhogen tot 6 liter per dag. Het assortiment van Odaban is speciaal ontwikkeld om deze transpiratie- en geurproblemen van het lichaam effectief aan te pakken.

De ontwikkeling van Odaban werd als een grote stap vooruit gezien in de aanpak van hyperhidrosis (= overmatig transpireren). Tot verbazing van Jeff Bracey verspreidde de naam Odaban zich uit over een hele hoop andere landen. Odaban werd al snel wereldwijd een “key-woord” bij hyperhidrose patiënten.

Dermatologen, podotherapeuten, huisartsen en farmaceuten die in aanraking kwamen met Odaban raakten enthousiast door de goede resultaten. Veel professionals adviseren hun cliënten dan ook als eerste het middel Odaban aan als de meest effectieve en veilige behandeling voor de bestrijding van overmatige transpiratie.

Samen met Odaban zorgeloos door het leven!

Naar de website van Odaban

meer lezen