merk logomerk logo

Natuurlijk – Aantrekkelijk – Effectief

Kamill is een van de merkklassiekers in Duitsland. Al meer dan 50 jaar vertrouwen gebruikers op de verzachtende handcrème, die altijd is gebaseerd op een natuurlijke kamilleformule. Het merk heeft zich in de loop der jaren aangepast aan de behoeften van de markt en is daarbij trouw gebleven aan zichzelf. Maar wel altijd trendy en up-to-date.

Of het nu op het werk, thuis, in de hobby is – de handen zijn constant in gebruik en hebben veel te verduren. Elke dag handen wassen tast de natuurlijke huidbarrière aan. Daarom is het heerlijk om een kalmerende, beschermende, regenererende en vochtinbrengende handcrème te gebruiken.

Kamille is een van de bekendste inheemse planten en wordt traditioneel gebruikt als een natuurlijke verzorging en remedie. Als je naar de goudgele bloemhoofdjes van de kamille kijkt, kun je een felle zon met een beetje fantasie herkennen. De Germanen wijdden daarom de kamille aan de god van het licht, Balder, en drukten hun waardering uit voor het uitstekende genezende effect.
Dit genezende effect is medisch bewezen. De werking van kamillebloemen als ingredient is divers: ze voorkomen de effecten van ontstekingsstoffen in het lichaam, ze remmen de groei van bacteriën, ze ontspannen, kalmeren en bevorderen wondgenezing.

De handverzorgingsproducten van Kamill hebben inmiddels niet alleen het vertrouwen van Duitse consumenten, maar verwerft die ook in de rest van de wereld. Kamill is een traditionele, effectieve en ongecompliceerde handverzorging. Zorgvuldig en milieuvriendelijk geproduceerd. Bovendien is Kamill actueler dan ooit: met biologische kamille, volgens veganistisch recept en met natuurlijke plantaardige ingrediënten.

Naar de website van Kamill

meer lezen