merk logomerk logo

Jolen biedt dé schoonheidsoplossing om ongewenste donkere haargroei te bleken of om ongewenst gezichtshaar snel, voorzichtig en pijnloos te verwijderen. Sinds de oprichting, meer dan 50 jaar geleden, heeft Jolen Creme Bleach zich uitgebreid over de hele wereld en terecht de titel van #1 blekingsmerk verdiend!

De originele formule is ontwikkeld in 1947 in een kleine keuken in Chelsea, New York. Jolen was de eerste die een cosmeticaproduct op de markt bracht, dat ongewenst donker haar kon bleken tot een kleur die paste bij de natuurlijke huidtint. Oorspronkelijk alleen bedoeld als bleekmiddel voor donkere haren bij de lippen en kin, maar tegenwoordig ook voor het hele gezicht, lichaam, wenkbrauwen, armen en benen.

Hoewel er vele manieren zijn om ongewenste haargroei te behandelen, is bleken een mild en goedkoop alternatief voor ontharingsmiddelen en waxen dat vaak rode vlekken en huidirritatie veroorzaakt.

Recentelijk heeft Jolen een Sensitive Skin-formule aan het assortiment toegevoegd met aloë vera, gericht op vrouwen met een gevoelige huid en voor gebruik op meer gevoelige gebieden. Deze milde producten met aloë vera bevatten minder peroxide dan de oorspronkelijke formule en hebben een kalmerende werking op de huid.

Bleken is de veiligste en eenvoudigste manier om vervelende haargroei vrijwel onzichtbaar te maken.
Gebruik Jolen voor een perfecte camouflage!

Naar de website van Jolen

meer lezen