merk logomerk logo

Jack N’ Jill heeft een assortiment natuurlijke verzorging voor baby´s, peuters en jonge kinderen – veilig, leuk en milieuvriendelijk!

Jack N’ Jill is een Australisch familiebedrijf, opgericht in 1949 te Melbourne. De producten worden nog steeds gemaakt in Australië, maar inmiddels geëxporteerd naar meer dan 30 landen over de hele wereld.

Zoals zoveel prille ouders maakte de huidige generatie eigenaren van Jack N’ Jill zich zorgen na de geboorte van hun eerste kind. Vooral vanwege de milieuproblemen, de effecten daarvan op de toekomst van hun kind. Ze werden zich meer en meer bewust en gingen zich afvragen aan welke additieven en chemicaliën kinderen werden blootgesteld. Ze kwamen tot de ontdekking dat de keuzes in mondhygiëne en persoonlijke verzorging in de vroege kindertijd te wensen overliet. Met hun farmaceutische achtergrond begon Jack N’ Jill met het formuleren van de absoluut veiligste producten voor hun eigen kinderen en de uwe. Daarom hebben ze alle natuurlijke producten met biologische ingrediënten geformuleerd en, waar mogelijk, de verpakking zo ontworpen dat deze minimaal, recyclebaar en BPA-vrij is.

Rebro Cosmetics heeft van Jack N’ Jill het assortiment mondverzorging voor baby´s, peuters en jonge kinderen opgenomen: van eerste tandje tot en met melkgebit! Een goede mondhygiëne draagt bij tot het welzijn van kleine kinderen. Gezond tandvlees zorgt ervoor dat er later gezonde, sterke tanden zullen groeien.

De tandpasta van Jack N’ Jill is verkrijgbaar in diverse fruitige smaken en is 100% veilig voor jonge kinderen, vooral omdat ze de neiging hebben om tandpasta door te slikken, in plaats van het uit te spugen. Naast de tandpasta heeft Jack N’ Jill de eerste Bio-tandenborstels voor kinderen ontworpen en vervaardigd met handvatten die zijn gemaakt van non-GMO maïszetmeel en daarom biologisch afbreekbaar en recyclebaar zijn.

Het hele assortiment van Jack N’ Jill is ontworpen om aantrekkelijk te zijn voor kinderen. Bovendien zo leuk dat ouders het niet erg vinden om het in de badkamer neer te zetten.

Jack N’ Jill… altijd natuurlijk, altijd veilig, altijd goed… en o zo schattig!

Naar de website van Jack N’ Jill

meer lezen