merk logomerk logo

NATUURLIJKE cosmetica
FRUU.. is gespecialiseerd in het maken van natuurlijke cosmetica van afgekeurd en overtollig fruit. Er wordt compromisloos gewerkt met de meest verse ingrediënten. De producten worden geproduceerd in kleine batches om ervoor te zorgen dat ze zo vers mogelijk zijn.

ECHT-fruitig
FRUU.. producten zijn grotendeels gemaakt van ingrediënten die zijn geëxtraheerd en afgeleid van meer dan 15 verschillende soorten voedzaam fruit. 100% biologisch afbreekbaar. De meeste ingrediënten worden geproduceerd als bijproduct van verwerkt fruitafval, hetgeen essentiële extra inkomsten genereert voor kleine fruitboeren.

BETAALBAAR en duurzaam
FRUU.. is van mening: “Als iemand het niet kan kopen omdat het te duur is, is het niet duurzaam!”. FRUU.. streeft ernaar om de meest verantwoorde ingrediënten te gebruiken en duurzaam te produceren tegen een zo betaalbaar mogelijke prijs. Er is geen verontschuldiging nodig…

VEGAN-vriendelijk
FRUU.. is veganistisch en PETA-gecertificeerd. Een deel van de winst wordt aan World Wide Fund for Nature (WWF) gedoneerd om de natuurlijke diversiteit te behouden.

FRUU.. duurzame, fruitige en natuurlijke cosmetica.

Naar de website van FRUU..

meer lezen