merk logomerk logo

Facialderm is een lijn van anti-aging en anti-stress gezichtsverzorging voor vrouwen gericht op het verminderen van de effecten van huidveroudering en stress. Constante blootstelling aan stresssituaties kan een verhoging van de cortisolspiegel (het stresshormoon) veroorzaken, die ontstekingsprocessen activeert en andere huidproblemen teweegbrengt, zoals rosacea, uitdroging, versnelde veroudering, puistjes bij volwassenen, dofheid. Door het cortisolgehalte in de menselijke huidcellen te verminderen, wordt vroegtijdige huidveroudering voorkomen en de huid tegen externe invloeden beschermd, terwijl b-endorfine (bekend als het gelukshormoon) toeneemt.

Met Facialderm komen cosmetica en neurowetenschap samen om een oplossing te bieden voor de belangrijkste oorzaken van huidveroudering bij vrouwen, door middel van geavanceerde neurocosmetische formules die worden onderschreven door experts.

De gezichtsverzorgingslijn van Facialderm bevat 5 serums, gericht op het behandelen van de verschillende behoeften van de huid, en 2 gezichtscrèmes (één voor de normale en droge huid en de andere voor de gecombineerde en vette huid).

Facialderm anti-aging & anti-stress serums helpen om specifieke huidproblemen op te lossen en te behandelen, zoals verlies van stevigheid, het verschijnen van rimpels of vlekken, problemen door blootstelling aan vervuiling of blauw licht, droogheid en roodheid of overtollig vet en zichtbare poriën. Daarnaast bieden anti-aging & anti-stress gezichtscrèmes een specifieke formule voor verschillende huidtypen. De versie voor de droge huid is romiger en zachter om de huid intens te hydrateren, terwijl de gezichtscrème voor de gecombineerde of vette huid een lichtere textuur en een matterende werking heeft.

Door de serums en gezichtscrèmes te combineren, naar huidtype of behoefte, wordt de schoonheidsroutine in detail gepersonaliseerd.

Alle Facialderm-formules bieden zichtbare en bewezen resultaten in 28 dagen en bevatten innovatieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid die synergetisch werken, de oorzaak van het probleem aanpakken en een mogelijk negatief effect voorkomen.

Mensen zeggen dat perfectie niet bestaat, maar Facialderm innoveert om te voldoen aan de hoge eisen van de hedendaagse vrouw en haar intense levensritme met een hoogwaardig verzorgingsritueel gecreëerd voor de specifieke behoeften van de huid.

Met Facialderm de perfecte fitness voor de huid!

Naar de website van Facialderm

meer lezen