merk logomerk logo

Het merk Earth Kiss is een specialist in het maken van duurzame gezichtsmaskers, waarbij onderstaande uitgangspunten de filosofie dragen:

• 100% natuurlijk
• Getest op eco-bewuste personen, niet op dieren
• Vegetarisch en daar waar mogelijk veganistisch
• Verantwoorde productie (duurzaam gebruik van planten en steunen van lokale boerengemeenschappen)
• Cosmos Organic gecertificeerd door Ecocert

Earth Kiss gebruikt in haar gezichtsmaskers de krachtige ingrediënten van fruit-, planten- en kruidenextracten versterkt met voedende etherische oliën en 85 natuurlijke mineralen afkomstig uit Shilajit (Himalaya gebergte). Samen creëren ze een gevoel van evenwichtige energie voor een optimale gezondheid en vitaliteit van huid, lichaam en geest.

Kruiden, bloemen en veel van wat de natuur te bieden heeft, is een oplossing voor ons welzijn. Door de generaties heen is veel van onze relatie met en begrip voor de natuur verloren gegaan. Vandaag de dag verlangt men er meer en meer naar om aan de drukte te ontsnappen en wordt toegegeven aan de behoefte om lichaam, geest en ziel te voeden. Er is een groeiende trend en interesse in wellness en een meer bewuste natuurlijke benadering van huidverzorging.
De natuurlijke formules* van Earth Kiss zijn dan ook speciaal ontworpen om de gezondheid en vitaliteit van huid, lichaam en ziel te verbeteren door middel van een welllness-behandeling die je thuis kan doen.
Haal diep adem, ontspan en laat je kussen door de gezichtsmaskers van… Earth Kiss!

*Omdat de maskers natuurlijke ingrediënten bevatten, kunnen ze van kleur verschillen.

Naar de website van Earth Kiss

meer lezen