merk logomerk logo

Bondi Sands is een Australisch merk, geïnspireerd door het meest iconische strand van Australië. Dit cosmeticamerk staat midden in de vrolijke, hippe wereld van de jonge Australische strandcultuur en heeft wereldwijd enorm veel fans. Alle producten zijn samengesteld uit superieure ingrediënten, waardoor ze over een hoogwaardige kwaliteit beschikken. Bondi Sands is bij velen bekend vanwege hun immer populaire zelfbruiningsproducten, maar nu is het merk ook uitgebreid met een breed assortiment zonnebrandproducten.

SELF TAN
Bondi Sands is een toonaangevend merk op het gebied van zelfbruinen. Ontwikkeld in 2012, in tijden dat het gezondheidsrisico van onbeschermd zonnen en zonnebank steeds meer bekend werd. Bondi Sands ontwikkelde een veilige manier om op een gezonde manier een benijdenswaardige bruine teint te krijgen. De zelfbruinende ondertoon van de producten heeft een groen/blauwe teint. Bij gebruik van minder hoogwaardige ingrediënten ontstaat een oranje/bruine teint. De Bondi Sands producten zijn geschikt voor alle huidtypen en de teint is “long-lasting”. Wanneer de producten goed worden gebruikt, kan men er gemiddeld vijf à zeven dagen van genieten; dat is twee dagen langer dan bij een willekeurig ander merk!

SUNCARE
Bondi Sands heeft een assortiment zonneproducten ontwikkeld met een breedspectrum SPF van UVA- en UVB-bescherming. De zonnebrandmiddelen zijn in zowel olie- als lotionformulering beschikbaar met een verscheidenheid aan SPF-factoren. De producten zijn waterbestendig, sneldrogend, niet vet en hydrateren de huid. Bovendien hebben de producten allemaal een iconische zomerse geur.

De aftersuns zijn ontwikkeld om verlichting en verzorging te bieden aan de geïrriteerde of verbrande huid en bevatten een optimale hydratatie om ervoor te zorgen dat de huid snel kan herstellen. De aloë vera sprays zijn verrijkt met ontstekingsremmende middelen, die de huid helpen herstellen.

PS Het assortiment zonnebrandmiddelen is ook vrij van chemicaliën, die als onveilig worden beschouwd voor koraalriffen! Bescherm jezelf… en de natuur!

Naar de website van Bondi Sands

meer lezen