merk logomerk logo

De geuren van Acorelle zijn gebaseerd op het principe van het olfactorisch systeem. Ze hebben effect op het emotionele evenwicht en zorgen voor welzijn en harmonie dankzij drie typen eigenschappen: geeft energie, brengt in evenwicht en kalmeert.

Acorelle werd in 2006 opgericht in Frespech, een klein dorp in de buurt van Agen, in het hart van de Lot et Garonne, Zuidwest-Frankrijk.

Het doel was om effectieve en innovatieve producten te ontwikkelen op het gebied van natuurlijke en organische cosmetica, die prettig zijn om te gebruiken en die het lichaam en het milieu respecteren. Inspiratie kwam uit de omringende natuur en in sommige van de producten worden dan ook ingrediënten uit de streek gebruikt, zoals pruimenolie en thermaal water.

Acorelle heeft een exclusieve parfumeur in dienst, die zich laat inspireren door vele reizen en de uitbundige natuur die hem omgeeft. Hij weet hoe hij de onvoorspelbaarheid van natuurlijke grondstoffen kan gebruiken om geuren te creëren die op de huid tot leven komen. Ook een olfactorisch specialiste werkt mee aan het ontstaan van de geuren van Acorelle. Zij is een expert in geuren en onderzoekt hoe de geur van essentiële oliën effect heeft op de gemoedstoestand van mensen.

Acorelle’s parfums beschikken over een verfijnd en levendig complex van verleidelijke noten. Niet alleen zintuigen worden geprikkeld, ook gevoel wordt gestimuleerd. De ene eau de parfum heeft revitaliserende en verkwikkende eigenschappen, de andere geeft juist rust en sereniteit. Kortom, de eau de parfums van Acorelle brengen dynamiek, kalmte of balans. Maak de keuze van je emotie, kies Acorelle.

Perfumes that make you feel good!

Naar de website van Acorelle

meer lezen