Home > Ardell

 Ardell

Ardell kunstwimpers zijn wereldberoemd. Makkelijk en snel aan te brengen. Tijdloos en iconisch, passend bij iedere oogvorm. Van natuurlijk voor overdag tot high-impact voor de avond en altijd oogverblindend.

 

Het begon allemaal begon in 1916… De legendarische filmregisseur D.W. Griffith wilde dat Seena Owen, de hoofdrolspeelster van zijn epische film 'Intolerance', zulke lange gracieuze wimpers zou hebben dat deze haar wangen zouden raken als ze met haar ogen knipperde of peinzend naar beneden keek. Een pruikenmaker weefde mensenhaar door fijn gaas en lijmde ze aan Owen’s oogleden; dit waren de allereerste valse wimpers. Natuurlijk wilden alle vrouwen dezelfde filmsterwimpers. Het was filmmagie waarmee een beroemde schoonheidstrend werd gelanceerd.

 

In 1971 richtten Arnold en Sydell Miller Ardell op. De naam Ardell is een mix van hun voornamen Arnold en Sydell. Ardell ontwikkelde zich tot 's werelds best verkopende merk van kunstwimpers. Missie was en is nog steeds om vrouwen mooie, onvergetelijke ogen te geven.

 

De oorspronkelijke Ardell kunstwimpers, Duralash Individuals, werden gemaakt om volume en lengte aan wimpers toe te voegen. Daarna werden extra stijlen toegevoegd, zoals de signature Wispies, om natuurlijke schoonheid te versterken. Tegenwoordig biedt de Ardell wimpercollectie wel meer dan 125 verschillende stijlen om ogen te accentueren en glamour toe te voegen: voor elke vrouw, elk evenement en elke levensstijl. Een look is niet compleet zonder kunstwimpers!

 

Cosmetica is in de loop van de decennia geëvolueerd en ook vandaag de dag is Ardell een toonaangevende innovator in de schoonheidsindustrie. Ardell is voortdurend bezig om nieuwe stijlen en collecties te ontwikkelen en schoonheid naar een hoger niveau te tillen. De afgelopen jaren heeft Ardell`s Professional Make-up Artist Team een compleet pakket aan schoonheidsproducten ontwikkeld, zoals wenkbrauwpotloden en oogschaduw, die ervoor zorgen dat altijd de volmaakte look kan worden gecreëerd. Legio schoonheidsprofessionals en Hollywood make-up artiesten zweren bij Ardell.

 

Met Ardell altijd de perfecte look!

 

Kijk voor meer inspiratie en informatie op Instagram en ardelllashes.com

webshop