merk logomerk logo

You & Oil KI en KIDS bioactieve essentiële olie mixen creëren een synergetisch effect wanneer de ene olie de impact van een andere versterkt. Dit is de reden waarom deze preparaten effectiever zijn dan een essentiële olie die uit een enkele plant wordt gewonnen. De You & Oil essentiële olie mixen zijn voor uitwendige toepassing op de huid.

“Preventieve geneeskunde is een medicijn van de toekomst, en aromatherapie is één van de belangrijkste spelers op dit gebied” luidt een fragment uit het boek “Aromatherapie voor vrouwen” van Maggie Tisserand. Natuurlijke essentiële oliën zijn uitzonderlijk penetrerende en actieve farmacologische stoffen, dus zelfs de kleinste druppel essentiële olie kan zeer krachtig en waardevol zijn. De wetenschap heeft al bewezen dat essentiële oliën in staat zijn bedreigingen zoals virussen, bacteriën en schimmels te neutraliseren. In tegenstelling tot de meeste chemische medicijnen werken, op de juiste manier gebruikte, essentiële oliën op een subtiele manier en houden het gevoelige immuunsysteem in balans. Daarom is aromatherapie – als een duurzame, vaak superieure behandelmethode – in de meeste landen gelegitimeerd.

Aromatherapie is nauw verbonden met de persoonlijkheid, met zijn bedoelingen, karakter en zelfs gedachten – essentiële oliën beïnvloeden onze intellectuele en emotionele toestanden. Daarom is het cruciaal om een voedende en versterkende relatie met het lichaam te creëren, met de kracht van eigen vitaliteit en gezondheid. Hierdoor kan men zichzelf beter leren kennen en daarom geeft “You & Oil” haar producten een “Touch of Wellness”: een vleugje natuur, kennis, bewustzijn en liefde!

“You & Oil” beschikt over de internationale Ecocert-certificering (Ecocert is een van ’s werelds grootste organisaties voor het certificeren van ecologische producten, verspreid over sectoren van de landbouw, huishoudelijke artikelen, textiel en cosmetica).
“You & Oil” bioactieve etherische oliemengsels voldoen aan de meldingsnormen voor cosmetische producten en goede productiepraktijken (EB Nr. 1223/2009 en LST EN ISO 22716: 2008).

Naar de website van You & Oil

meer lezen