merk logomerk logo

Crystal Deodorant™ is ’s werelds meest verkochte deodorant op basis van 100% minerale zouten. Het is een natuurlijk en gezond alternatief voor synthetische deodorants en bevat geen chemicaliën, zoals aluminiumchloorhydraat of aluminiumzirkonium. Crystal is geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor de gevoelige huid. Bovendien kan de deodrant door mannen en vrouwen gebruikt worden.

Al meer dan 30 jaar een succes
Jerry Rosenblatt, oprichter en CEO van Crystal, ontdekte in 1984 tijdens zijn reis in Frankrijk een product gemaakt van minerale zouten, dat water zuiverde. Datzelfde product bleek ook te werken als een natuurlijk en krachtig hypoallergene deodorant. Zo ontstond Crystal dat inmiddels al meer dan 30 jaar succesvol is en inmiddels over de hele wereld wordt verkocht. In 2017 ontving Crystal de Women´s Choice Award. Deze prijs wordt uitgereikt voor producten die voldoen aan de strikte veiligheidsstandaarden en continu positieve reviews voor de werkzaamheid krijgen.

Hoe werkt Crystal?

De minerale zouten vormen een onzichtbare beschermlaag tegen geur veroorzakende bacteriën, zodat hinderlijke lichaamsgeurtjes geen kans krijgen. Na aanbrengen drogen de minerale zouten onmiddellijk en laten geen vlekken of witte waas achter onder uw oksel of op uw kleding. Zoutkristallen zijn te groot om door de huid te worden opgenomen waardoor de huid blijft ademen. Hiermee neemt Crystal op een veilige en natuurlijke manier de oorzaak weg in plaats van alleen het gevolg te bestrijden en biedt het 100% natuurlijke frisheid!

Naar de website van Crystal

meer lezen