merk logomerk logo

Burt’s Bees is een van ’s werelds toonaangevende merken voor natuurlijke persoonlijke verzorging. De filosofie van Burt´s Bees is, dat de ingrediënten verantwoord worden gewonnen, de producten duurzaam worden geproduceerd en zo natuurlijk mogelijk zijn.

Burt´s Bees… het begon ongeveer 30 jaar geleden in Maine. De Amerikaanse imker Burt verkocht honing uit de achterbak van zijn truck. Maar het lot had andere ideeën voor de bebaarde held toen hij Roxanne Quimby ontmoette. Burt en Roxanne kregen een relatie en het duurde niet lang voordat ze kaarsen maakten van de ongebruikte was uit de bijenkorven van Burt. Van die originele kaarsen, via de iconische lippenbalsems, tot meer dan 180 producten – Burt’s Bees heeft zich laten leiden door één enkel principe: de natuur heeft het beste antwoord.

Als ze bij Burt’s Bees “natuurlijk” zeggen, bedoelen ze natuurlijk. De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten zoals bijenwas, honing, citroen, granaatappel, pepermunt, aloë vera, amandel en kokos. Gemiddeld zijn de producten van Burt’s Bees 99% natuurlijk, waarbij meer dan de helft van de producten al 100% natuurlijk is. Burt’s Bees gelooft dat je je op je mooist voelt, als je je lichaam verzorgt met producten uit de natuur – tenslotte wat op je lichaam gaat, gaat in je lichaam.

De formules van Burt’s Bees ondersteunen de huid met voedingsstoffen die ze nodig heeft – en niet door middel van chemicaliën. De producten van Burt’s Bees zijn de meest natuurlijke verzorging voor lichaam en huid. Elke dag. Verkrijgbaar in gezichts-, lip- en lichaamsverzorging en een speciale lijn voor Baby en Mama!

Burt´s Bees gebruikt de wijsheid, kracht en schoonheid van de natuur om die van jou naar voren te brengen. Zodat iedereen een ware kracht van de natuur kan zijn!

Naar de website van Burt’s Bees

meer lezen