merk logomerk logo

Welkom in de natuurlijke, fairtrade, huidvriendelijke wereld van BeanBody!

Voor BeanBody is het belangrijk en voor de hand liggend om een leegte op de cosmeticamarkt op te vullen. Niet alleen voor henzelf, maar voor iedereen die hetzelfde voelt als zij. Iedereen verdient betaalbare cosmetische producten die niet alleen effectief werken, maar ook zijn gemaakt van de beste kwaliteit ingrediënten.
Zo werd BeanBody geboren.

Als inwoners van Sydney en Melbourne, Australië, waarderen de oprichters van BeanBody de natuurlijke en hoogwaardige schoonheid in de wereld om hen heen. En als jonge en getalenteerde cosmeticaliefhebbers zijn zij van mening dat iedereen zich van binnen en buiten mooi moet voelen.
Dat is waarom BeanBody is gemaakt.

Door Fairtrade koffiebonen te combineren met een milieuvriendelijke, schone en gecertificeerde cosmeticafabriek, worden producten vervaardigd die niet alleen de huid maar ook de wereld om ons heen schoner maken. De producten van BeanBody zijn gemaakt van natuurlijke & biologische ingrediënten en geschikt voor veganisten. BeanBody gelooft dat we moeten zorgen voor de wereld waarin we leven, evenals voor degenen die erin leven.

Als het gaat om eersteklas, maar betaalbare huidverzorging, dan is BeanBody de perfecte oplossing.
Met BeanBody voel je je ontspannen, super zacht, sexy en klaar om de wereld te veroveren!

Zogezegd, “it has bean a pleasure!”

Naar de website van BeanBody

meer lezen