Home > Hawkins & Brimble

Vintage Rituals for the modern man

 

Rituelen van de traditionele barbier zijn door Hawkins & Brimble met authentieke verzorgingsproducten nieuw leven ingeblazen.

 

Hawkins & Brimble is opgericht in 2016 en een gloednieuw Brits cosmetica verzorgingsmerk voor mannen. Met traditionele rituelen als uitgangspunt is met vakmanschap het assortiment afgestemd op een moderne levensstijl. Hawkins & Brimble is trots op mannelijke tradities en kan ook met trots zeggen dat zij authentieke producten heeft ontwikkeld voor de authentieke man.

 

Het zorgvuldig samengestelde assortiment met de onweerstaanbare delicate geur van Elemi en Ginseng omvat producten voor scheren en huidverzorging, evenals baard- en haarverzorging.  De producten bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen, kleurstoffen, SLS/SLES en minerale oliën. Er wordt niet getest op dieren.

 

Geschikt voor alle haarstijlen: van kort tot lang, baarden en snorren – makkelijk en modern, speels en strak gestyled. De verzorgingsproducten voor huid en haar zijn makkelijk in te passen in de dagelijkse routine. Eenvoudig en effectief.

 

Bovendien betaalt een investering in het uiterlijk zich altijd terug!

 

Naar de website van Hawkins & Brimble

webshop