Home > Burt’s Bees

Burt's Bees

Burt’s Bees maakt al 30 jaar onderscheidende verzorgingsproducten. Alle producten zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van het beste wat de natuur te bieden heeft. De Amerikaanse imker Burt Shavitz stond 30 jaar geleden aan de wieg van wat nu een wereldwijd concern is. Als experiment heeft hij van de bijenwas een lipbalsem ontwikkeld en op de markt gebracht. Inmiddels heeft Burt’s Bees een breed assortiment aan natuurlijke verzorgingsproducten die het lichaam van top tot teen verzorgen. De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten zoals bijenwas, honing, citroen, granaatappel, pepermunt, aloë vera, amandel en kokos. Alle producten zijn vrij van parabenen en glycol en zijn niet getest op dieren.

Klassiekers zijn verzorgingsproducten voor lippen, handen en voeten.  Daarnaast biedt Burt’s Bees ook speciale verzorging voor het gezicht, haar en lichaam en is er zelfs een speciale lijn voor moeder en kind.


Rebro Cosmetics biedt ruim 100 verschillende producten aan, die voor de consument verkrijgbaar zijn via o.a. Etos, Kruidvat, Holland & Barret en Douglas (online). Benieuwd welke producten dat zijn? Ga snel naar onze webshop!


Meer informatie over Burt's Bees

Ga naar webshop