Home > Bondi Sands

Bondi Sands logo

 

Zon, zee en strand: een benijdenswaardig Australisch plaatje en nu binnen handbereik met de producten van Bondi Sands… een zelfbruiningsmerk, ontwikkeld in 2012 en geïnspireerd door het meest iconische strand van Australië. In tijden dat het gezondheidsrisico van onbeschermd zonnen en het gebruik van de zonnebank steeds meer bekend werd, bedacht Bondi Sands een veilige manier om een gezonde bruine teint te krijgen.

 

Alle producten zijn samengesteld met dezelfde superieure ingrediënten, waardoor ze over een salonkwaliteit beschikken. De zelfbruinende ondertoon heeft een hoogwaardige groen/blauwe teint. Bij gebruik van minder hoogwaardige ingrediënten ontstaat een oranje/bruine teint. De Bondi Sands producten zijn geschikt voor alle huidtypen en de teint is “long-lasting”. Wanneer de producten goed worden gebruikt, kan men er gemiddeld vijf à zeven dagen van genieten; dat is twee dagen langer dan bij een willekeurig ander merk!

 

Bondi Sands is tegen het testen op dieren; alle producten zijn dan ook dierproefvrij.

 

Inmiddels is Bondi Sands een toonaangevend merk op het gebied van zelfbruinen. Het merk staat midden in de vrolijke, hippe wereld van de jonge Australische cultuur. De Australische levensstijl van Bondi Sands trekt wereldwijd en het hele jaar door enorm veel fans. Bondi Sands… voor iedereen die ongeacht het seizoen een gezonde bruine teint wil hebben en iets extra’s wil toevoegen aan zijn/haar look!

 

Naar de website van Bondi Sands

Webshop

 Bondi Sands