Home > Ben & Anna

Na een hectisch leven in Berlijn besloten Ben & Anna om, ondanks de vele voordelen, de stedelijke jungle achter zich te laten en terug te keren naar het landelijke leven op het platteland. Zij kozen voor hun geboortegrond in Hessen, de groenste deelstaat van Duitsland. 

 

Ben & Anna leven al jaren aan de hand van veganistische principes. Gericht op respectvol gebruik van de aarde, het milieu, de flora en fauna en gebruik van consumptie-goederen uitsluitend op een duurzame en biologische basis. 

Bij cosmetische producten vertrouwt Anna altijd op de kracht van de natuur. “Lange tijd was ik op zoek naar een vegan gecertificeerde deodorant, vrij van dierproeven en vrij van aluminium. Het was een onmogelijke opgave om deze te vinden”. Dus besloten Ben & Anna om zelf een natuurlijke vegan deo te ontwikkelen: zonder parabenen, zonder aluminium, volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. 

 

Aan de hand van ecologische uitgangspunten zijn Ben & Anna gaan experimenteren. Na diverse try-outs werden de huidige veganistische deodoranten ontwikkeld. De 100% natuurlijke en ecologische deodoranten zijn op aardvriendelijk wijze geproduceerd en ICADA gecertificeerd. De deodoranten kunnen door mannen en vrouwen worden gebruikt en werken perfect tegen hinderlijke transpiratiegeur. 

 

Terug naar de natuur met de heerlijk geurende deodoranten van Ben & Anna! 

 

Naar de website van Ben & Anna 

Webshop