Home > O´Keeffe´s

O´Keeffe´s

Het Amerikaanse merk O’Keeffe’s is onderdeel van The Gorilla Glue Company en biedt diverse huidverzorgingsproducten die naast de intensieve verzorging voor de normale huid ook gegarandeerd goed werken voor de zeer droge gebarsten (probleem)huid. De producten zijn geurloos, hyperallergeen en niet-vettig.

 

De oorsprong van deze producten ligt in de regio Californië-Oregon grens, bekend als het Klamath Basin. Bill O’Keefe werkte als rancher, maar had door zijn diabetes en zijn zware arbeid veel last van zijn handen en voeten. Zijn dochter Tara, apotheker van beroep, wilde dolgraag een product vinden dat hem van zijn pijnlijke chronisch droge, gebarsten huid afhielp. Samen gingen ze de strijd aan door allerlei formules in haar keuken te creëren en te testen. Totdat Tara jaren later de basisformule voor het huidige O’Keeffe’s Working Hands en O’Keeffe’s Working Feet ontwikkelde.

 

Met deze succesformule bouwt het huidige O’Keeffe’s Company voort en ontwikkelt het bedrijf diverse huidverzorgingsproducten, die net zo hard werken als de gebruikers ervan. Sinds 2015 bestaan er naast de potten hand- en voetcreme ook tubes. Daarnaast zijn er in 2016 ook bodylotion en lipverzorgingsproducten bijgekomen.

Rebro Cosmetics introduceert in Nederland nu de hand- en voetverzorgingsproducten (Working Hands en Working Feet), die voor de consument verkrijgbaar zijn bij Etos.

Meer informatie over O'Keeffe's.

 

Naar webshop

 

O´Keeffe´s