Home > No-Ad

No-Ad

NO-AD (not advertised) is één van de grootste merken zonnecosmetica in Amerika. Door geen geld te besteden aan dure advertentiecampagnes op TV, in magazines of op de radio, kan NO-AD dezelfde geavanceerde zonnebescherming bieden als de grote merken, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs. Bijzonder is ook dat er voor verschillende beschermingsfactoren dezelfde prijs wordt gehanteerd. Zo hoeft iemand met een gevoelige huid niet meer te betalen voor een hypoallergeen anti-zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

 

NO-AD biedt een ruime collectie beschermende en verzorgende zonneproducten met hoogwaardige filters die beschermen tegen zowel UVA- als UVB straling. De producten absorberen snel en zijn waterproof en zweetbestendig. Ze bevatten verzorgende aloë vera extracten, vitamine E en cacaoboter. Bovendien zijn de producten hypoallergeen en dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. NO-AD is niet getest op dieren.

 

Er zijn zonnelotions verkrijgbaar vanaf beschermingsfactor 15 tot en met 50+. Voor de gevoelige baby- en kinderhuid zijn speciale formules ontwikkeld die extra bescherming bieden. Tevens is er voor de echte zonaanbidder Hawaiian Oil (met kokosolie). Voor de huidverzorging na het zonnen zijn twee verschillende soorten after suns in het assortiment opgenomen: een verkoelende Aloë Vera Gel en een verzorgende Aloë Vera Lotion.

 

Meer informatie over NO-AD en zonbescherming  |  Website van de fabrikant

 

Naar webshop

 

No-Ad