Home > Inecto Naturals

Inecto Naturals

De verzorgende producten van Inecto Naturals worden gemaakt met liefde en aandacht en hierbij wordt de kennis en goedheid van moeder natuur benut. Het assortiment wordt verdeeld in twee lijnen: Argan en Coconut. De luxueuze olie van de argannoot wordt snel opgenomen door de huid en het haar. Arganolie is heel hydraterend, versterkt broos haar en voedt de droge huid. Kokosolie heeft fantastische voedende eigenschappen en verzacht op een natuurlijke wijze haar en huid. Maakt het haar heerlijk zacht en is zeer geschikt voor de droge huid.


Inecto Naturals heeft een breed assortiment aan producten en biedt verzorging voor het hele lichaam, van top tot teen. De kokos- en arganolie die Inecto Naturals gebruikt is duurzaam gewonnen en er wordt nauw samengewerkt met boerderijen over de hele wereld. Meer dan 90% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Alle producten zijn vegan-friendly en zijn niet getest op dieren.


De producten van Inecto zijn voor consumenten verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Holland & Barrett. Meer informatie over Inecto Naturals.

 

Ga naar webshop

 

Inecto Naturals