Home > Crystal

Crystal

Crystal® is ’s werelds meest verkochte deodorant op basis van 100% natuurlijke zouten. Het is een natuurlijk en gezond alternatief voor synthetische deodorants en bevat geen chemicaliën, zoals aluminiumchloorhydraat of aluminiumzirkonium. Het is hypoallergeen, parfum- en parabeenvrij en niet getest op dieren. Crystal is geschikt voor alle huidtypen, dus ook voor de gevoelige huid.


Al meer dan 30 jaar een succes
Jerry Rosenblatt, oprichter en CEO van Crystal, ontdekte in 1984  tijdens zijn reis in Frankrijk een  product gemaakt van natuurlijke zouten, dat water zuiverde. Datzelfde product bleek ook te werken als een natuurlijk en krachtig hypoallergene deodorant. Zo ontstond Crystal dat inmiddels al meer dan 30 jaar succesvol is en verkocht wordt in Amerika, Canada, Europa, Midden en Zuid Amerika, Australië, New Zeeland, Azië, Afrika en het Midden Oosten. In 2017 ontving Crystal de Women´s Choice Award. Deze prijs wordt uitgereikt voor producten die voldoen aan de strikte veiligheidsstandaarden en continu positieve reviews voor de werkzaamheid krijgen.


Hoe werkt Crystal?

De minerale zouten vormen een onzichtbare laag op de huid en bestrijden zo ongewenste bacteriën, zodat hinderlijke geurtjes geen kans krijgen. Na aanbrengen drogen de minerale zouten onmiddellijk en laten geen vlekken of witte strepen achter onder uw oksel of op uw kleding. Zoutkristallen zijn te groot om door de huid te worden opgenomen waardoor de huid blijft ademen. Hiermee neemt Crystal op een veilige en natuurlijke manier de oorzaak weg in plaats van alleen het gevolg te bestrijden en biedt het 100% natuurlijke frisheid!


De Crystal Body Spray, Stick of Roll-on zijn voor de consument verkrijgbaar bij Kruidvat. 
Meer informatie over Crystal.

Naar webshop

 

 

Crystal